DE BUUR EN DD

Fitness op NC en Fitness in KR

We zijn er trots op dat we een sportruimte kunnen aanbieden aan onze bewoners, medewerkers en de bredere gemeenschap. We hopen dat onze sportruimte mensen zal inspireren om actiever te worden en hun gezondheid te verbeteren.

Sportruimte Nieuw Caledonië

Onze locatie Nieuw Caledonie beschikt over een mooie sportruimte die beschikbaar is voor zowel onze bewoners als medewerkers. We vinden het belangrijk om fysieke activiteit te stimuleren en sport aan te bieden als onderdeel van onze zorg. Door regelmatig te sporten, kunnen we de gezondheid van onze bewoners en medewerkers verbeteren en hun welzijn bevorderen.

Maar we willen niet alleen onze eigen bewoners en medewerkers ten goede laten komen van de sportruimte. We hebben ervoor gekozen om de sportruimte open te stellen voor de buurtbewoners, zodat zij ook kunnen profiteren van de faciliteiten. Door de sportruimte open te stellen voor de buurt, hopen we bij te dragen aan een gezondere en actievere gemeenschap.

Sportruimte Klein Rhijnvis

Op Klein Rhijnvis hebben we een sportschool waar de jongeren zowel krachttraining kunnen doen als het werken aan hun uithoudingsvermogen door bijvoorbeeld te kickboksen. Voor ons is het belangrijk dat de sportschool voor iedereen toegankelijk is, daarom is deze zowel intern als extern te gebruiken. Doordat er intensief gebruik wordt gemaakt van de sportschool zijn de apparaten van goede kwaliteit.